Dít moet je zien: brutale baby steekt middelvinger op tijdens echo

15.01.2021 13:12
baby echo middelvinger Beeld: Shutterstock

Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Deze brutale baby wond er in ieder geval geen doekjes om. 

De 23-jarige Chelsea Furnival uit South-Wales is nu 23 weken in verwachting van een meisje. Nadat ze ’s nachts een alarmerend aantal schopjes voelde, besloot ze een 4D-echo te ondergaan. “Omdat ik groter word en zij ook, wilde ik gewoon zien hoeveel ruimte ze had. En ik wilde haar natuurlijk ook zien”, vertelt ze tegenover Buzzfeed.
 

De middelvinger

Terwijl Chelsea er tijdens de echo op los kletste met haar man Adrian (40) en de echoscopist gebeurde er iets wonderlijks:

Dat zie je goed: de baby geeft haar toekomstige ouders alvast de middelvinger. “We gierden van de lach, tot huilens toe. Hoe langer je er naar kijkt, hoe grappiger het wordt.” Toch moest ze wel even twee keer kijken toen ze haar dochtertje in 4D zag. “Ik weet nog dat ik dacht: is dat écht haar middelvinger?” De echoscopist zoomde in en jawel: het was echt een middelvinger. 
 

Lees ook
Merel kreeg na 3 jongens wéér een jongen: ‘Ik heb gehuild bij de echo’ >

 

Oja, en wat dat schoppen betreft, bleek er gelukkig niks aan de hand. “Ze is gewoon een actieve baby. En een echte dramaqueen. Ik weet nu al dat ze me een grote mond gaat geven, ik weet het gewoon.” 

 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook en Instagram.