Baby geeft artsen na bevalling een boze blik en dat zorgt voor déze hilarische foto

27.03.2020 10:32
boze blik baby Beeld: Shutterstock

Waar de ene baby haar ouders trakteert op een schitterende glimlach als hij ter wereld komt, doet de ander het tegenovergestelde. Kijk maar naar de blik van het Braziliaanse meisje Isabela.

Isabela Pareira de Jesus kwam werd in februari geboren via een keizersnede. Waar de meeste baby’s meteen hard beginnen te huilen, bleef de kleine Isabela stil. En dat was niet het enige bijzondere: ze staarde de artsen doordringend aan:

 
Lees ook:
Portretten: komt er een baby uit de lucht vallen >

 

Winnaar

Het meisje bleef de artsen aanstaren tot de navelstreng was doorgesneden. De Braziliaanse fotograaf Rodrigo Kunstmann was bij de bevalling aanwezig en legde het moment vast. Het beeld heeft naar eigen zeggen zijn leven en zijn carrière veranderd: ‘De bevalling is een uniek moment. Ik voel me een heel gezegend persoon dat ik dit mocht meemaken. Ik voel me een winnaar van de loterij.’

Toen hij het mooie beeld op zijn Facebook plaatste, ging het direct viral. Er kwamen talloze leuke reacties op: ‘Eerst wil ik koffie. Nu!’ en ‘Dat wordt een gezellige puber!’  

Volgens moeder Daiane oefent haar dochter nu nog steeds gezichtsuitdrukkingen. Zo zou ze haar voorhoofd fronsen om te laten weten dat ze honger heeft of een nieuwe luier wil. Ideaal – wie wil er niet zo’n baby met een gebruiksaanwijzing?

 

 

Nog meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.