Amerikaanse tienermoeder doet eindexamen terwijl ze weeën heeft

12.01.2018 09:46
tienermoeder-eindexamen-weeen

Voor bevallende vrouwen niets dan lof, al spant tienermoeder Nayzia Thomas uit Amerika toch wel de kroon: ze maakte kort voor de bevalling nog ‘even snel’ haar laatste examen. 

‘Deze foto laat precies zien hoe mijn leven is. Ja, ik krijg een baby, maar ik heb school nog niet afgerond’, schrijft ze op Twitter.

 

‘The badass mom’

Haar post werd meer dan 130.000 keer geliket en in de reacties wordt ze nu al ’the badass mom’ genoemd. Niet zo gek, want ondanks dat Nayzia onverwacht zwanger werd, ging ze vol voor haar studie. Om wat bij te verdienen had ze drie baantjes. “Ik wilde niet dat de zwangerschap mijn toekomst in de weg zat”, zegt ze tegen Yahoo Lifestyle. “Mensen verwachten dat misschien als je vertelt dat je tienermoeder bent, maar daarom maakte mijn moeder deze foto.”

 

Lees ook
Geestige Facebookpost: zo gaat een bevalling er écht aan toe >

 

Examen gehaald

Op 12 december zette Nayzia een gezonde zoon op de wereld. Met haar eigen gezondheid ging het na de bevalling door hevig bloedverlies even minder, maar artsen waren er gelukkig snel bij. Oh, en niet onbelangrijk: ze heeft haar examen gehaald.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >