Acteur Channing maakte zich zorgen om het alleenstaande vaderschap: ‘Kon ik wel contact maken met mijn dochter?’

30.04.2021 12:12
acteur channing alleenstaand ouderschap meisjesvader Beeld: Getty Images

Nagellak dragen en in een tutu door de kamer dansen? Acteur Channing Tatum moest er even aan wennen, maar zegt zich inmiddels helemaal thuis te voelen in zijn rol als ‘meisjesvader’. 

Channing kreeg samen met zijn inmiddels ex-vrouw Jenna de zevenjarige Everly. Toen hij in 2019 van Jenna ging scheiden, maakte hij zich zorgen over het alleenstaande vaderschap en de band met zijn dochter. ‘Ik vroeg me af of ik wel contact met Everly zou kunnen maken op de manier waarop een klein meisje dat wil’, zei hij destijds in een interview. Daarbij doelde hij op het feit dat hij bijvoorbeeld niets van nagellak wist en geen flauw idee had hoe hij een vlecht moest maken.
 

Magische wereld

Maar inmiddels kan Channing zichzelf een heuse ‘meisjesvader’ noemen. ‘Ik doe het nu namelijk beide: ik draag regelmatig een kleurtje op m’n nagels, zoals m’n dochter, en ik vlecht haar haren’, zegt hij.
 

Lees ook:
Channing Tatum wordt opgemaakt door zijn dochter en het resultaat is hilarisch >

 

‘Ik ben in het diepe gesprongen in deze magische meidenwereld en werd beloond met een soort liefde die ik anders waarschijnlijk nooit gehad zou hebben.’
 

Bling bling

Zijn ervaringen hebben Channing zelfs geïnspireerd om een prentenboek te schrijven, dat binnenkort verschijnt. Het verhaal gaat over een vader en een dochter die allerlei avonturen meemaken, die deels geïnspireerd zijn op de ervaringen van Channing en Everly. ‘De personages in het boek zijn vaak verkleed in bling-outfits’, vertelt hij. ‘Net als mijn dochter en ik. Ze doet make up bij me op, ik draag tutu’s en loop regelmatig thuis rond in één of ander kostuum.’

Op zijn Instagram zien we dat hij zich ook voor de aankondiging van zijn boek flink heeft uitgedost:

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >