Kimberley Klavers bestsellerdebuut ‘Zuid-moeders breken niet’ wordt tv-serie

30.06.2022 09:32
Kimberley Klaver BN'er interview

Las je Kimberly Klavers debuutroman Zuid-moeders breken niet in één ruk uit? Bof jij even: het boek wordt ontwikkeld tot een tv-serie. Kimberley is apetrots. ‘En dit na twee en een halve maand sinds het uitkomen van het boek.’

“Tijdens het schrijven van dit boek heb ik altijd een serie in mijn achterhoofd gehad”, is te lezen in het persbericht. En tweeënhalve maand na het verschijnen van haar debuutroman is het al zover: de samenwerking met MediaLane staat zwart op wit.

Ongelooflijk trots

“Samen willen wij de roman vertalen naar het scherm. Een groot compliment en ik ben ongelooflijk trots”, schrijft Kek Mama-columnist Kimberley op Instagram. “Veel zin om aan de slag te gaan. En dan kunnen jullie over een tijd ook via het scherm vanuit de woonkamer de wereld binnentreden van de Zuid-moeders, schone schijn, botox en witte wijn.”

Lees ook: Kimberley Klaver: ‘Ik creëerde een partyscene in huis voor mijn droombevalling’

Zuid-moeders breken niet

Kimberley’s bestsellerdebuut vertelt het verhaal van Poppy, die na haar wereldreis verliefd én zwanger bij chef-kok Alex in – je raadt het al – Amsterdam-Zuid gaat wonen. Met haar vrije en spirituele opvoeding zijn de roddels, rijkdom en schone schijn nogal een omslag. Na de geboorte van haar zoontje is er van een roze wolk geen sprake. En dan is er ook nog de moedermaffia

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver)

Wil je nog meer mooie en herkenbare verhalen van mede-mama’s lezen? Neem nu een abonnement en ontvang Kek Mama elke maand als eerst op jouw deurmat.