Zó kwamen Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk op de naam van hun zoontje

14.08.2023 10:42
Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk zijn in verwachting van een jongetje en de geboorte komt steeds dichterbij. In een gesprek met RTL Boulevard onthult Kaj Gorgels hoe ze aan de naam zijn gekomen. 

Tijdens een gesprek over mogelijke babynamen was er één jongensnaam die er voor mij echt ‘heel sterk’ uitsprong.” Hoewel zijn vriendin in het begin haar twijfels had over de naam, veranderde dit toen ze ontdekten dat ze een zoon verwachtten. “Ik vroeg haar: weet je het nu zeker? En haar reactie was: ‘Ik voel het eigenlijk toch wel.’”

Onwerkelijk

Met nog maar twee maanden te gaan tot de uitgerekende datum, bereidt het koppel zich voor op hun nieuwe avontuur als ouders. Voor Kaj (32) blijft het idee van vaderschap enigszins abstract. “Het voelt nog steeds onwerkelijk, maar ik denk dat het besef pas echt komt zodra ik mijn zoontje in mijn armen kan houden,” legt hij uit.

Lees ook: Jessie Jazz Vuijk over zwangerschap: ‘Ik leer meer op Kaj te leunen’

Klaar voor de bevalling

Aan de andere kant, is Jessie Jazz Vuijk volledig bezig met de voorbereidingen voor de bevalling. Ze begint namelijk nu wel echt te voelen dat het bijna zover is. Ook vertelt Kaj dat het zwaarder begint te worden en dat ze sneller moe is.

Jessie onthulde eerder op Instagram Stories hoe ze zichzelf onderdompelt in alle beschikbare kennis over het bevallingsproces. “Ik probeer mij zo goed mogelijk voor te bereiden,” schreef ze. “Het is fascinerend om te ontdekken hoe geweldig het hele bevallingsproces in elkaar zit.” Aan Kek Mama vertelde Jessie dat ze ook écht zin heeft in de bevalling. “Als er een manier is om als vrouw je eigen kracht te ervaren… is dat wel met bevallen. Ik verheug me enorm op dat avontuur.” 

Bron: RTL Boulevard