Thijs Boermans over uitvogelen vaderschap: ‘Heel mooi en waardevol’

16.02.2024 15:41
Beeld: Instagram

Thijs Boermans zit samen met zijn Anna en baby Nala in een heerlijke babybubbel waar ze met z’n drietjes enorm van genieten, zo vertelt hij aan RTL Boulevard.

De kersverse papa vertelt: “Ik ben nu bezig met uit het uitvogelen van de rol van vaderschap, maar dat gaat me goed af. Ik heb dingen geleerd, heel snel, waar ik niet van wist dat ik ze zo snel zou kunnen leren. Dus ik ben nu veel aan het verschonen, ik weet hoe ik haar vasthou, hoe ik haar boertjes moet laten geven.”

Waardevol

Hij noemt deze periode heel waardevol, mooi en ‘van ons drietjes’. Thijs: “Ik denk dat ik, met Ann, gewoon in die bubbel zit en alles wat daarbuiten komt is nu gewoon even niet zo belangrijk.” Het werk gaat gewoon door, maar Thijs zit ” het liefst de rest van de dag te kijken naar dat kleine kindje.” Hij is dan ook onwijs trots op zijn dochter. “Ik denk dat ik ook al driehonderd dezelfde foto’s heb gemaakt. ..””… Ik word wel zo’n vader die z’n vrienden iedere keer gaat storen weer nieuwe foto’s van z’n kind, haha.”

Op 4 februari maakten Thijs en Anna Nooshin bekend dat ze ouders waren geworden van dochter Nala die ‘met een droombevalling’ ter wereld kwam.

Bron: RTL Boulevard

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.