Te zoet: eerste kiekjes van Thijs Boermans met dochter Nala

07.02.2024 12:34
Beeld: Instagram

Kersverse papa Thijs Boermans heeft een paar te lieve foto’s op Instagram gedeeld met zijn pasgeboren dochter Nala.

Afgelopen zondag maakten Thijs en Anna Nooshin met een video bekend dat hun dochter een paar dagen daarvoor was geboren. Het gezin genoot tot dan toe van elkaar ‘in een privébubbel om zo rustig te wennen aan newborn life‘.

Een droom

Anna deelde dat ‘de bevalling in alle opzichten een droom was geweest en zo’n mooie ervaring’. Ik had het me niet beter kunnen wensen. Nala maakt het goed en wij ook.’

Met een lieve foto’s geeft Thijs nu een inkijkje in zijn nieuwe leven als papa. ‘0 dagen vs nu’ schrijft hij bij de allereerste foto met zijn dochter op de borst en een heerlijke foto’s van nu. Staat ‘m goed, zo vindt ook mama Anna die reageert met veel hartjes.

Uitgebreide fotoseries met de kleine spruit hoeven we overigens niet te verwachten. Anna vertelde eerder aan RTL Boulevard haar kindje niet herkenbaar in beeld te willen brengen.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat