Anna Nooshin deelt sensuele zwangerschapsshoot: ‘Het lukt me eindelijk om mijn veranderende lichaam te omarmen’

21.11.2023 12:19
Anna Nooshin

Anna Nooshin heeft een prachtige, sensuele zwangerschapsshoot gedaan. Het resultaat hiervan deelt ze op Instagram én ze vertelt openhartig dat ze het niet altijd makkelijk vindt om haar veranderende lijf te accepteren.

“De afgelopen maanden waren een rollercoaster aan emoties. Ik had altijd al heel veel respect voor vrouwen, maar tijdens mijn zwangerschap bewonder ik vrouwen, en ons lichaam en onze hersenen, nog meer”, schrijft Anna bij een serie prachtige foto’s.

Anna Nooshin deelt zwangerschapsshoot

Ze ziet er schitterend uit en Anna ontvangt ontzettend veel lovende reacties, maar toch is het voor haar niet vanzelfsprekend om zichzelf mooi te vinden. “Het kostte me maanden om mijn veranderende lichaam volledig te kunnen omarmen”, schrijft ze. “Ik heb nog steeds dagen waarop ik het moeilijk vind om mezelf mooi te vinden.”

Niet conventioneel

Ze laat weten dat ze trots op zichzelf is: “Het is misschien niet conventioneel om dit soort foto’s te delen als je zwanger bent, maar mijn nieuwe hoofdstuk gaat over precies doen wat ik zelf wil en minder bezig zijn met wat anderen van mij denken.”

Thijs Boermans

Anna verwacht haar eerste kindje samen met acteur Thijs Boermans. De twee houden hun relatie vrijwel privé, er zijn dus geen foto’s van hen samen op Instagram te vinden. Wel spreken ze zich regelmatig los van elkaar uit over de zwangerschap. Zo vertelde Thijs in zijn podcast Borrelpraat: “Ik ben een beetje een weg aan het zoeken naar wat mijn functie nou eigenlijk is tijdens een zwangerschap. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat als de vrouw de baby aan het maken is, jij helemaal niks te zeggen hebt.” Zo mocht Thijs zijn favoriete parfum niet meer dragen van Anna, en het liefst stopt hij ook met snurken: “Ik voel me dan zo verschrikkelijk schuldig dat ik mijn vrouw, die mijn kind ook aan het maken is, wakker houdt. Terwijl ze al twintig keer per nacht naar het toilet moet, want die hele blaas wordt weggeduwd door het kindje.”

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >