Op de foto met een levensechte Shrek? Vanaf nu kan het gewoon in Nederland

28.03.2024 13:58
Bron: Madame Tussauds

Shrek, we kennen hem allemaal wel. Een grote, groene held voor veel kinderen. In het Amsterdamse Madame Tussauds is deze held nu ook in het echt te bewonderen.

In 2002 won hij al de Academy Award voor Beste Animatiefilm, maar nog steeds is hij populair onder kinderen, de grote, vriendelijke Shrek. Op 26 maart was de officiële onthulling van zijn wassenbeeld, waarin de Dreamworks Animation held met zijn karakteristieke grote oren, grote postuur, groene huid en een brede glimlach te zien is.

Shrek in Madame Tussauds

Madame Tussauds heeft al vele beroemdheden en fictieve personages aan hun collectie toegevoegd. Zo is zijn grote liefde Fiona hier ook al een tijdje te zien. Het koppel zal dan ook samen met hun grote vriend Gingy (Gingerbread koekje) te zien zijn op de filmafdeling.

Kort voor de officiële onthulling werd Shrek al in Amsterdam gespot. Hij kon namelijk niet wachten om zijn grote liefde weer te zien en is haar met een grote bos rode rozen gaan opzoeken. Na deze liefdevolle hereniging gaan ze nooit meer bij elkaar weg.

Wanneer kom jij Shrek een bezoekje brengen?

Lees ook: Pak deze Pasen uit met een kidsproof borrelplank

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.