Radio 538-dj Sander Lantinga en zijn vrouw Tessel zijn afgelopen donderdag na een heftige bevalling voor de vierde keer ouders geworden. Dat maakt hij bekend op Instagram.
Lees verder onder de advertentie
‘Ze is er! Lily-Lexi Lantinga. We noemen haar Lexi’, schrijft Sander bij een foto met zijn dochtertje.
Heftige bevalling
De bevalling ging snel, maar verliep allesbehalve vlekkeloos. Vlak nadat Lexi ter wereld kwam, ging het mis. ‘Tess is na de bevalling 3 liter bloed verloren door ‘oververmoeide’ baarmoeder (ja dat bestaat) waardoor die niet meer sluit en blijft bloeden’, vertelt Sander. ‘Dus uit huis getakeld en met gierende ambulance naar ziekenhuis gebracht.’ Gelukkig zijn Tessel en Lexi inmiddels weer in alle gezondheid thuis.
Lees verder onder de advertentie
Breekbaar en fragiel
Om zijn bericht af te sluiten, somt Sander nog wat – zoals hij het zelf noemt- clichés op. ‘A) Je beseft je maar weer eens hoe breekbaar en fragiel het leven is en dat je nooit iets te aannemelijk mag maken. B) zorgpersoneel zijn helden. C) vrouwen zijn de sterkste wezens op aarde. D) poezen zijn fantastische photobombers’, aldus de radio-dj. Sander en Tessel hebben al drie kinderen: Klaas, Molly en Cato.
Denise (45) had een relatie met een twaalf jaar jongere man toen ze op haar 38ste werd overvallen door een niet te stuiten kinderwens. Inmiddels is dochter Isabeau zes. Ze ziet haar vader één zondag per maand.
Olympisch schaatskampioen Irene Schouten werd een half jaar geleden moeder van haar zoontje Dirk. Inmiddels zit ze op een roze wolk, maar haar zwangerschap was allesbehalve rooskleurig.
Vriendschap en opvoeden: twee onderwerpen waar je maar beter een beetje soepel in kunt zijn. Want iedereen doet het anders – en dat is helemaal oké. Toch? Totdat blijkt dat jouw beste vriendin er stiekem heel anders over denkt…
In het televisieprogramma De Klassenavond doet Erwin een aangrijpend verhaal over zijn dochter, die hij al twaalf jaar niet meer heeft gezien. In gesprek met presentator Rob Kamphues vertelt hij openhartig over het gemis en de pijn die hij dagelijks voelt.
Soms kunnen leraren niet helemaal eerlijk zijn tegen ouders. Beleefdheid en professionaliteit gaan nu eenmaal voor — en dus zeggen ze op het rapport dat je kind een “sociale persoonlijkheid” heeft, terwijl ze bedoelen dat hij of zij de hele dag door kletst.
Van gymtassen inpakken tot zwemlessen plannen, van BSO-schema’s tot traktaties regelen: het loopt allemaal via jouw hoofd. En nu blijkt uit onderzoek dat al die mentale to-do’s niet alleen jouw brein bezetten — maar ook je relatie beschadigen.