Rianne Meijer deelt eerlijke foto’s van haar herstel na de bevalling

16.11.2023 14:28
Rianne Meijer

Rianne Meijer liet vorige week weten dat ze moeder is geworden van zoontje George. Ze onderging een geplande keizersnede. Dat het herstel daarvan best pittig is, laat ze nu zien middels eerlijke foto’s op Instagram.

Rianne neemt ons in een carrousel-post mee in haar kraamweek. Zoals we van haar gewend zijn, laat ze alles zien. Niks is haar te gek of te gênant. Rianne’s volgers kunnen dat zeer waarderen.

Rianne Meijer neemt ons mee in haar kraamweek

“Dankjewel voor de eerste foto. Dankzij die blik op je gezicht dacht ik weer aan dat rare gevoel als er voor het eerst iemand loeihard aan je tepels zuigt”, reageert influencer Sanny Verhoeven. Op het eerste kiekje zien we Rianne namelijk een grappig gezicht trekken terwijl ze borstvoeding geeft in het ziekenhuisbed.

Op het potje

Op de tweede foto zien we Rianne en Roy met een glaasje bubbels. Wat is immers een mooiere reden om te proosten dan een geslaagde bevalling? Dan volgen vier superschattige kiekjes van Rianne en Roy met hun kleine George. De laatste foto levert de meeste reacties op. Dat is er namelijk eentje waarop Rianne op een potje naast het ziekenhuis bed zit, met haar onderbroek van gaas op haar knieën.

Reacties

“Als een niet-moeder: wat gebeurt er op die laatste foto? Ik heb antwoorden nodig”, vraagt een volger. “Die laatste foto geeft me fantoompijn”, schrijft een ander. “Bedankt dat je de waarheid laat zien. Die laatste foto is moedig en superfijn voor andere toekomstige moeders”, wordt er ook geschreven. Sanny zegt: “Oe die laatste foto… dat had ik ook. Niet eens naar de wc kunnen lopen… dus dan maar op de pot.”

Niet vanzelfsprekend

Al dit babygeluk (oké, en wat ongemakken) is niet vanzelfsprekend voor Rianne en Roy. Rianne kreeg twee keer een miskraam, voordat ze zwanger raakte van baby George. Gelukkig was er in mei dan toch de aankondiging waar het stel, en de miljoenen volgers met hen, zo op hoopten.

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Bron: Instagram