Van seks met je ex tot een trio: dit zijn de meest beluisterde Rollebollen-afleveringen van 2022

06.12.2022 14:58
zomerlibido seks vakantie Beeld: Unsplash

Jullie luisterden dit jaar massaal naar onze Rollebollen-podcast, waarin moeders om de week vertellen wat zij uitspoken in de slaapkamer. Benieuwd welke afleveringen het populairst waren? We zetten ze op een rij.

Waarschuwing: je krijgt er spontaan rode oortjes van…

‘Mijn man heeft bijna nooit zin in seks, maar ik wel’

In deze aflevering hoor je het verhaal van Eline, die een veel hoger libido heeft dan haar man. “Marijn houdt niet van een vluggertje tussendoor, is amper te porren voor wat gezellig spelen in bed en zeker nóóit vlak voor het slapengaan.”

‘Een vrijpartij kan ’s morgens starten en pas om twee uur ’s nachts eindigen’

In deze aflevering hoor je het verhaal van Marjolijn, die een tantrische open relatie heeft. “Het is gewoon prettig dat er ruimte is om ook met anderen te vrijen of lekker te appen. Niets hoeft stiekem, het is met toestemming vreemdgaan.”

‘We hebben weinig seks, maar masturberen wekelijks om frustratie tegen te gaan’

In deze aflevering hoor je het verhaal van Marcia, die niet zo vaak seks heeft met haar man, maar wel graag masturbeert. “Er hangt onterecht een enorm stigma op masturbatie. Alsof dat iets is wat je alleen doet als je een wanhopige single bent en vooral stiekem moet doen in een langdurige relatie”, vertelt ze. “Als ik tegen Hans zeg dat ik even de was ga ophangen, weet hij genoeg. Dan heb ik gewoon zin in alleen mezelf, zonder gedoe.”

Lees ook: ‘Sinds mijn scheiding date ik alleen met jonge mannen, liefst groot geschapen’

‘Anne had seks met een pilletje op: ‘We konden niet van elkaar afblijven’

Je hoort het verhaal van Anne, die soms seks heeft met een xtc-pilletje op. Het gaf haar seksleven een boost. “We hadden heel intense, langdurige seks. We deden het de volgende dag wel drie keer, voelden ons euforisch.”

Seks met je ex: ‘Nadat we gescheiden waren, leefde ons seksleven op’

In deze aflevering hoor je het verhaal van Nannette. Toen zij en Viggo eenmaal gescheiden waren, kreeg hun seksleven een boost. “We vreeën als nooit tevoren en ik kwam bijna gillend klaar. Ik wist niet wat me overkwam.”

Esmée had een trio met haar man en beste vriendin: ‘Een spannend extraatje’

In deze aflevering hoor je het verhaal van Esmée, die met haar man én beste vriendin het bed in dook. “Toen ik mijn beste vriendin en mijn man innig verstrengeld samen zag, wilde ik maar één ding: meedoen!”

Alle Rollebollen-afleveringen terugluisteren? Hier vind je een overzicht van onze podcasts.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.