Wil je zien: Paris Hilton deelt eerste foto’s met dochtertje London

19.04.2024 22:01
Beeld: Instagram

Na vijf maanden deelt Paris Hilton de eerste foto’s van haar tweede kind: dochter London. En ze is een plaatje!

Paris schrijft: ‘Maak kennis met London Marilyn Hilton-Reum. Ik heb er altijd van gedroomd om een dochter te hebben die London heet, zo lang als ik me kan herinneren.’ Ze schrijft enorm dankbaar te zijn dat ze er is. ‘Ik koester echt elk moment dat ik met haar doorbreng. Samen met Phoenix hebben mijn baby’s me een liefde laten zien die ik me niet eens kon voorstellen voordat ik hun moeder werd.’ Op de fotoreeks zijn ook haar echtgenoot en zoon Phoenix te zien. De foto’s van haar gezin zijn exclusief voor People gemaakt.

Opmerkingen

Eerder was Paris er nog niet klaar voor haar dochter aan de wereld te laten zien. Ze werd erop aangesproken door haar volgers die het gek vonden dat ze wel foto’s met zoon Phoenix deelde. Ze kreeg reacties als ‘Waar is je dochter?’ en ‘Ik dacht dat je twee kinderen had’. Vervelende opmerkingen waarop de echtgenoot van Paris besloot te reageren. Hij schreef: ‘We zijn nog niet helemaal klaar om haar met de wereld te delen, maar ze is schattig en lijkt precies op haar moeder.’

London is vijf maanden oud, haar broer Phoenix vijftien maanden. De kinderen kwamen met hulp van een draagmoeder te wereld.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.