Paris Hilton is weer moeder geworden: ‘Dankbaar voor mijn meisje’

24.11.2023 14:40
Beeld: Instagram

Heerlijk nieuws voor Paris Hilton en haar man Carter Reum; de twee zijn ouders geworden van hun tweede kindje. Niemand wist dat zij, elf maanden na geboorte van zoon Phoenix , een dochter verwachtten.

Het onverwachte nieuws maakt Paris bekend met een kiekje op Instagram van een roze rompertje met de naam van de kleine spruit erop: London. Dat is dan weer zo verrassend; Paris liet al doorschemeren dolgraag een meisje te krijgen en haar te vernoemen naar de Britse hoofdstad. London kwam, net als haar broer, via een draagmoeder ter wereld.

Paris is namelijk doodsbang om te bevallen. Daarover vertelde ze eerder: “Ik wil zo graag een gezin, maar het gaat om dat lichamelijke aspect. Ik ben gewoon zo bang… Bevallen en doodgaan zijn de dingen die me het meeste angst aanjagen in de wereld.”

Roze muisjes

Het koppel bleef ook na de geboorte van Phoenix in behandeling. Specifiek voor een meisje, want de twintig embryo’s (!!) die tot dan toe in de vriezer lagen waren allemaal jongetjes, zo vertelde Paris destijds open.

Dat het nog íets opener had gekund, blijkt nu de draagmoeder de zwangerschap er al op heeft zitten. Bij de blijde aankondiging schrijft Paris ‘dankbaar te zijn voor haar meisje’ en in een reactie op TikTok bevestigt ze de geboorte: ‘Ze is er al!’

Lees ook – Paris is klaar met kritiek op zoon ‘Dit doet meer pijn dan woorden kunnen beschrijven’ >