Na alle kritiek laat Paris Hilton dochter niet zien: ‘Nog niet klaar voor’

03.04.2024 11:52
Beeld: Instagram

Phoenix was nog maar net ter wereld of zijn trotse moeder Paris Hilton deelde al foto’s van hem met haar miljoenen volgers. Dochter London, nu vier maanden, hebben we nog altijd niet gezien. Waarom is dat?

Paris deelt foto’s van een tropische Pasen samen met zoon Phoenix. Daaronder reageerden volgers massaal met: ‘Waar is je dochter?’ en ‘Ik dacht dat je twee kinderen had’. Vervelende opmerkingen waarop de echtgenoot van Paris besluit te reageren. Hij schrijft: ‘We zijn nog niet helemaal klaar om haar met de wereld te delen, maar ze is schattig en lijkt precies op haar moeder.’

Kleine engel

Het is niet gek dat Paris Hilton deze keer terughoudender is. Zo kreeg ze veel kritiek over zich heen nadat ze foto’s deelde van haar zoon. Volgers vonden zijn hoofd ’te groot’ en kwetsten daarmee de kersverse moeder. Tegen People zei ze hierover: “Ik kon niet geloven dat ze gemeen en gemeen konden zijn over een kleine, onschuldige baby. Je kunt over mij zeggen wat je wilt, maar dit is mijn kleine engel. En als iemand ooit iets zegt wat hem of zijn gevoelens kwetst, zal ik er altijd zijn om hem te beschermen.”

Struggle

Later schreef ze op haar Instagram nog eens over de stuggle over het wel of niet plaatsen van foto’s van haar zoon. ‘Als ik mijn baby niet post, gaan mensen ervan uit dat ik geen geweldige moeder ben, en als ik hem wel post, zijn er mensen die wreed en hatelijk zijn. Ik ben een trotse werkende moeder en mijn baby is volkomen gezond, schattig en engelachtig.’

Vier maanden geleden kwam London via een draagmoeder ter wereld. Ze scheelt nog geen jaar met haar oudere broer Phoenix van 15 maanden. Ook hij werd via een draagmoeder geboren.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.