Ondernemer Negin Mirsalehi zwanger van eerste kindje: ‘Kleine wonderbaby’

20.01.2022 08:47
Foto: Instagram

Prachtig nieuws voor Negin Mirsalehi (33) en haar vriend Maurits: ze verwachten binnenkort hun eerste kind. Dat maakt de influencer en ondernemer bekend op Instagram.

“Nieuw hoofdstuk: baby”, schrijft Negin, eigenaar van beautymerk Gisou, op Instagram bij een foto waarop ze haar buik vasthoudt. “Zo blij om te kunnen vertellen dat we een kindje verwachten. Omg, kunnen jullie geloven dat we echt ouders worden?”

 

Ontzettend dankbaar

Negin laat weten dat een zwangerschap voor haar allesbehalve vanzelfsprekend was. “De afgelopen anderhalf jaar was misschien wel een van de meest uitdagende periodes van ons leven”, vertelt ze. “In het ziekenhuis werd verteld dat het voor ons heel lastig zou worden om zwanger te raken. Het is dus onze kleine wonderbaby en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.” Het verbergen van haar buikje voor haar 6,8 miljoen volgers was trouwens een flinke klus. “Bij het maken van foto’s draaide het allemaal om de juiste hoek. Op de een of andere manier zie ik er vanaf de voorkant niet zwanger uit, maar is het vanaf de zijkant nogal duidelijk.” Negin, die al ruim vijftien jaar samen is met Maurits, werd afgelopen zomer ten huwelijk gevraagd.

 

Lees ook
Déze bekende Nederlanders verwachten een kindje in 2022 >

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram.