Déze bekende Nederlanders verwachten een kindje in 2022

30.12.2021 15:04
bibi_breijman_en_waylon

Het afgelopen jaar werden behoorlijk wat (bekende) baby’s geboren. Maar ook in het nieuwe jaar zullen er een hoop rollen beschuit en muisjes doorheen gaan. Déze bekende Nederlanders verwachten een kindje in 2022.

Wat een heerlijk vooruitzicht.

 

Bibi Breijman en Waylon

Bibi en Waylon worden binnenkort ouders van hun tweede kindje. Dat maakten de twee in oktober bekend. De zwangerschap is tot nu toe niet makkelijk geweest, omdat Bibi kampt met ernstig zwangerschapsbraken. Het stel heeft al een dochter: Teddy (2).

 

Kimberley Klaver

Gezinsuitbreiding voor Kek Mama-columnist Kimberley Klaver en haar verloofde Michel. Ruim twee jaar geleden beviel Kimberley van zoon Julius Laurens Alexander. En daar komt binnenkort dus een kleintje bij. Benieuwd hoe ze het moederschap ervaart? Je leest het in haar columns.

 

Birgit Schuurman

Birgit kan elk moment bevallen van een tweede zoon. Het is haar eerste kind met vriend Sander van Haarlem. De zangeres en actrice heeft al een zoon, Chico, uit haar huwelijk met regisseur Arne Toonen.

 

Frank van der Lende

Voor 3FM-dj Frank van der Lende en zijn verloofde Hanna wordt 2022 een heel bijzonder jaar: de twee verwachten hun eerste kindje. Dat maakte hij onlangs bekend in het Glazen Huis. ‘Ik heb daar zoveel zin in en ik kan echt niet wachten’, vertelde hij aan collega Eva Koreman.

 

Donny van de Beek en Estelle Bergkamp

Voetballer Donny van de Beek en zijn vriendin Estelle maakten in november bekend ouders te worden van hun eerste kindje. Het stel onthulde het geslacht van de baby op een wel heel bijzondere – en toepasselijke – manier.

 

Lees ook
Babyuitzet-checklist: dít heb je allemaal nodig >

 

Joshua Nolet

‘We zijn door het dolle, want we krijgen een kindje. Een meisje’, schreef Chef’Special-zanger Joshua Nolet in november bij een selfie en een echo op Instagram. De zanger is dolgelukkig met zijn vriendin Caroline, die al een zoon heeft.

 

Eva Simons

‘Ik ben ZWANGER’, schreef zangeres Eva Simons in september op Instagram. Ze is sinds 2019 samen met haar vriend Sebastiaan Zwarts. Het is haar eerste kind.

 

Famke Louise

Ook zangeres Famke Louise is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte ze in augustus wereldkundig met een Instagram-filmpje. Het nieuws kwam een dag nadat ze haar relatie met Denzel officieel bekendmaakte. De twee onthulden onlangs het geslacht van de baby.

 

Dyantha Brooks

Kort na de opnames van Expeditie Robinson raakte de Shownieuws-presentatrice zwanger van haar tweede kind. Samen met haar man Mick heeft Dyantha al een zoon: Davis (4).

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >