Monique Westenberg: ‘Ik voelde een vreemd soort verdriet, omdat ik geen baby meer zou krijgen’

30.11.2021 14:55
monique-andre-hazes

Monique Westenberg (43) heeft haar wens voor een tweede kind nooit onder stoelen of banken gestoken. Maar na de breuk met André Hazes zit dat er niet meer in, schrijft ze in haar column in tijdschrift Vriendin.

Ze vertelt openhartig over de geboorte van haar nichtje en de gemengde gevoelens die daarbij kwamen kijken.

 

Geen baby meer

In het voorjaar kreeg Monique bijzonder nieuws: haar broer en schoonzus verwachtten een derde kind. ‘Ik was natuurlijk heel blij en gelukkig voor hen, en ik verheugde me enorm op de komst van mijn nieuwe nichtje’, schrijft Monique. Het nieuws kwam in een moeilijke periode, namelijk vlak na de breuk met André Hazes. ‘Naast geluk voelde ik ook een vreemd soort verdriet, omdat ik wist dat ik zelf geen baby meer zou krijgen. Ik gunde het mijn broer en schoonzus, maar ik had het mezelf ook gegund’, aldus Monique.

 

Lees ook
André, Monique en zoontje vieren gezamenlijk Sinterklaas >

 

Bijzondere ervaring

Voordat Monique hoorde dat ze weer tante zou worden, bezocht ze een spiritueel coach en medium, die haar iets opmerkelijks vertelde. ‘Ze zei: ‘Ik zie een meisje om jou heen. Een meisje dat nog geboren zal worden.’ Ik vond dat toen vreemd, want na mijn breuk met André wist ik dat ik geen kinderen meer zou krijgen. Dus wie was dat meisje dan?’ gaat Monique verder. Maar na de geboorte van haar nichtje viel alles op z’n plek: dit is het meisje waar de coach het over had. ‘En daar, in het ziekenhuis, realiseerde ik me maar weer eens wat een rijk mens ik ben met een gezonde zoon, lieve familie en drie kleine nichtjes die in mijn hart wonen’, aldus Monique. Haar zoon André is nu vijf jaar. 

Bron: Vriendin

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!