Zien: Marieke Elsinga deelt kerstfoto met realistische boodschap (en baby Jip)

15.12.2022 13:20
marieke elsinga Foto: Instagram

Over ruim een week is het pas kerst, maar Marieke heeft ‘m al in de pocket: een kerstboomfoto mét baby. Al ging het proces niet helemaal vlekkeloos, laat ze weten op Instagram.

‘Met alle kinderen bij de boom’, schrijft ze bij de foto, waarop ze met haar pasgeboren baby Jip en poes Kiki bij de kerstboom staat.

Niet vlekkeloos

Aan dat knusse plaatje ging wel het een en ander vooraf. ‘Vlak hiervoor had Jip zijn volledige voeding uitgespuugd. Hij schone kleren, ik schone kleren en Kiki miauwen, want: honger’, aldus de radio-dj. Wel zo fijn om te weten dat bij andere moeders ook niet alles vlekkeloos verloopt, toch?

Eerste weken met Jip

Marieke beviel op 9 november van haar eerste kindje: zoon Jip Einte. Samen met vriend Sander geniet ze volop in de babybubbel. Al is het nog wel een uitdaging om het rustig aan te doen. “Ik wil soms een beetje te veel”, vertelde Marieke onlangs in een interview. Zo maakte ze laatst een iets te lange wandeling. En dat was te merken. “Dat je het gevoel hebt dat je hele lichaam er via de onderkant uitvalt.”

Lees ook: Marieke Elsinga voor het eerst naar buiten met baby: ‘M’n hele hart ligt in die wagen’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

De feestdagen staan voor de deur. Ben jij nog op zoek naar cadeau inspiratie? Wij hebben een perfecte kerstdeal voor je: 4x Kek Mama magazine voor maar 15 euro. Kek Mama is de #1 glossy voor moeders, met kinderen van 0 tot 12 jaar. Kek Mama brengt je elke maand eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns. Sluit snel de deal af, want op=op.