Lekker loeren: dit is de vriend van Marieke Elsinga

02.06.2022 14:43
Marieke Elsinga

Vanochtend maakte Marieke Elsinga bekend dat zij en haar vriend Sander hun eerste kindje verwachten. Ze maakte het nieuws live op de radio bekend, maar deelde ook een lieve foto van haar, haar kat Kiek en een zwangerschapstest. Vriend Sander staat niet zo vaak in de schijnwerpers, maar zó ziet hij eruit. 

Sinds deze week is Marieke, na een periode van rust, weer terug op haar vaste stek in de ochtend bij Q-music en ze bracht meteen goed nieuws: ze is in verwachting van haar eerste kindje.

Marieke en Sander leerden elkaar kennen via een dating-app en begin 2020 kwam naar buiten dat de twee een relatie hebben. Op Valentijnsdag deelde ze deze lieve spiegelfoto en dit is dan ook meteen de enige foto die ze van haar liefje deelde. Sindsdien houdt ze Sander behoorlijk uit de schijnwerpers en komt hij niet één keer voorbij op haar Instagram.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Haar kat Kiek daarentegen is een echte publiekslieveling. Niet zo gek dus dat ze een foto van Kiek en de zwangershapstest deelde als bekendmaking van haar zwangerschap.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Sander en Marieke wonen sinds mei 2021 samen. Wanneer de kleine komt is nog niet bekend, maar Marieke zei er vanochtend in haar radioshow het volgende over: “Ik ben zo blij dat ik het nu heb verteld, dat voelt zo lekker. Het werd ook wel een beetje tijd, want ik ben al best wel even op weg en je begint het goed te zien. Tegelijkertijd was het ook heerlijk om het een tijdje echt voor onszelf te hebben. Sander en ik zijn echt dolgelukkig.”

Wil je nog meer mooie en herkenbare verhalen van mede-mama’s lezen? Neem nu een
abonnement en ontvang Kek Mama elke maand als eerst op jouw deurmat.