Pink Monday voor Kraantje – wordt weer – Pappie

15.01.2024 14:53
kraantje pappie wordt weer vader Beeld: Instagram

Op Blue Monday kleurt het huis van Kraantje Pappie en zijn gezin toch echt roze; de zanger en zijn vriendin verwachten namelijk een tweede dochter.

Alex, zoals Kraantje Pappie echt heet, en zijn vriendin Sarah maken het geslacht van de baby bekend door gender reveal-ballonnen lek te prikken. Dochter Maeve, geboren in 2021, vindt de regen van roze confetti prachtig. Zo zien we in de video en foto’s die Alex deelt op Instagram.

Het stel kan rekenen op felicitaties van tout bekend Nederland. Zo schrijft Enzo Knol, die zelf ook binnenkort vader wordt, ‘YAAAAAYYY!!!’ en Manon Meeuwis: ‘Maeve heeft zin in een zusje, man’

Zin in een zusje, man

Afgelopen kerst maakte die grote zus naar wie Manon verwijst de zwangerschap bekend in een te zoete video. ‘Maeve, en over een aantal maandjes nummer Twaeve’ grapte haar vader toen.

Op 10 februari 2021 werd Kraantje Pappie voor het eerst vader. Sarah beviel toen van dochter Maeve Celine. Daarover zei hij destijds: “Alleen was ik oké. Samen waren we beter. Met jou zijn we compleet.” Ook bedankte hij zijn vriendin Sarah, met wie hij al inmiddels al 15 jaar samen is. “Saar, je bent de allerbeste. Ik heb jullie voor het leven.”

Kraantje Pappie maakte op Tweede Kerstdag via Instagram bekend nogmaals vader te worden samen met zijn vriendin Sarah. Zijn dochter Maeve stond op de foto voor de kerstboom met een echo, met daarbij de woorden: “Maeve, en over een aantal maandjes nummer Twaeve 😆 Merry Christmas!!!”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.