Kraantje Pappie wordt voor de tweede keer vader

27.12.2023 12:05
Kraantje Pappie en vriendin Sarah Foto: Instagram Kraantje Pappie en @satiwow

Niet alleen Channah Koerten krijgt nog een kindje, ook Kraantje Pappie maakte op Tweede Kerstdag via Instagram bekend nogmaals vader te worden samen met zijn vriendin Sarah. Zijn dochter Maeve staat op de foto voor de kerstboom met een echo, met daarbij de woorden: “Maeve, en over een aantal maandjes nummer Twaeve 😆 Merry Christmas!!!”

Kind kraantje pappie showt echo
Foto: Instagram @kraantjepappie

Nieuwe Kraantje Pappie baby

Kraantje Pappie, die eigenlijk Alex van der Zouwen heet, kreeg Maeve samen met Sarah in 2021. Het meisje is niet alleen op de kerstfoto met echo te zien; Kraantje Pappie plaatste ook een filmpje waarop te zien is hoe Maeve de echo’s laat zien en zegt: “Dat is een nieuwe baby, van mama.” Onder andere Monica Geuze, Bas Smit en Fred van Leer feliciteren Kraantje en Sarah met hun zwangerschap.

Al 15 jaar samen met Sarah

Kraantje Pappie was deze kerstavond precies vijftien jaar samen met Sarah. Op kerstavond plaatste hij een compilatie op Instagram met foto’s van de afgelopen vijftien jaar. “Al 15 jaar is ze alles wat ik me kan wensen en meer”, schrijft hij bij de foto’s. Ook grapt hij: “Ik hoor jullie denken: heeft die meid in 15 jaar niet door gehad dat ze echt veel te knap is voor je?! Blijkbaar niet en dat wil graag zo houden dus sssssstttt”.