Karen Damen openhartig over zware periode na miskraam: ‘Veel in zeer korte tijd’

16.12.2022 12:17
Karen Damen

Voormalig K3-zangeres Karen Damen vertelt in het Belgische programma ‘James De Musical’ van James Cooke openhartig over haar miskraam een aantal jaar geleden, en de moeilijke periode die daarop volgde.

Een dag na het verlies van haar kindje, overleed haar oma. Weer een dag later stond ze op het podium om het tienjarig jubileum van K3 te vieren.

‘Oma’s aan de top’

“Op 16 oktober had ik een miskraam, op 17 oktober is mijn grootmoeder overleden en op 18 en 19 oktober stonden we 10 jaar K3 te vieren. Dus het was in een zeer korte tijd bij elkaar, waardoor ik even zoiets had van: wacht even”, vertelt de zangeres. Ondanks alles gaat Karen gewon door. “Ik zong zelfs ‘Oma’s aan de top’. Je doet dat gewoon.”

Kijk de aflevering van James De Musical met Karen hier terug.

De feestdagen staan voor de deur. Ben jij nog op zoek naar cadeau inspiratie? Wij hebben een perfecte kerstdeal voor je: 4x Kek Mama magazine voor maar 15 euro. Kek Mama is de #1 glossy voor moeders, met kinderen van 0 tot 12 jaar. Kek Mama brengt je elke maand eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns. Sluit snel de deal af, want op=op.