Kaj Gorgels: ‘Jessie en ik kiezen ervoor om aanwezig te zijn op social media, ons kind niet’

11.03.2024 10:38
Beeld: Instagram

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk kiezen ervoor om hun zoon Xavier niet meer herkenbaar in beeld brengen op sociale media als hij één jaar oud is en hier hebben ze een belangrijke reden voor.

Toen hun zoon Xavier geboren werd, waren Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk zo trots als een pauw en deelden ze hun pasgeboren zoon graag met heel Nederland. Het koppel heeft besloten om daarin iets meer op de rem te trappen, door hun zoon niet meer herkenbaar op sociale media te delen als hij één jaar oud is. Vertelt Kaj Gorgels in gesprek met De Telegraaf.

Beschermen

Kaj en Jessie Jazz zijn het erover eens dat ze hun zoon binnen de mediawereld wat meer moeten beschermen zodra hij een eigen karakter krijgt en ‘’echt een mensje wordt.’’ ‘’Als hij oud genoeg is, mag hij natuurlijk zelf bepalen of hij iets met sociale media doet’’, zegt Kaj.

Een lastig onderwerp

Het is voor hen ‘’een lastig’’ onderwerp. ‘’Als je veel over jezelf deelt, is het vreemd als je het grootste en belangrijkste deel uit je leven helemaal weg zou houden.’’ Maar rekening houden met de privacy en de toekomst van hun kind, is voor het stel belangrijker, met daarbij als reden; ‘’Jessie en ik kiezen ervoor om aanwezig te zijn op sociale media, mijn kind niet.’’ 

Lees ook: Dit is waarom jij een draagzak van ByKay wil hebben (én hoe je hem bijna gratis scoort)

Een goede vader zijn staat op de eerste plaats

Sinds de geboorte van zoontje Xavier staat ‘’een goede vader’’ zijn voor Kaj op nummer één. ‘’Mijn leven was de afgelopen jaren heel onrustig. Nu is de basis heel duidelijk: een gezonde relatie, een lief kindje, twee honden, een plek waar ik me thuis voel. Het echte huisje-boompje-beestje. Ik ben gewoon supertevreden.’’ 

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.