Dit is waarom jij een draagzak van ByKay wil hebben (én hoe je hem bijna gratis scoort)

08.03.2024 10:27

Het zonnetje straalt en je hebt behoefte aan een lekkere wandeling. Zolang je baby zijn eerste stapjes nog niet heeft gezet, is een een draagzak de ideale uitkomst om samen op pad te gaan.

Nu kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet wanneer het aankomt op draagzakken. Je hebt ze namelijk in allerlei vormen, maten en prijzen. Kek Mama kan je daar gelukkig bij helpen, wij hebben namelijk een favoriet: de draagzak van ByKay.

ByKay draagzak

De ByKay Click Classic is een comfortabele en duurzame draagzak waarbij je je kindje op je buik, heup of rug kunt dragen. Hij is geschikt vanaf de eerste dag, makkelijk in gebruik en ergonomisch verantwoord. Zo heb jij je kindje lekker dichtbij, maar ook je handen vrij om een boterham te smeren, de was te vouwen of je door een overvolle buurtsuper te manoeuvreren. Je kunt de draagzak gebruiken tot 15 kilo, of tot je kind ongeveer maat 86 heeft.

Lees ook: Waarom een draagzak een goed idee is

Gemakkelijk in gebruik

Deze draagzak kun je snel en behendig omdoen, dus geen gedoe en getrek, want je klikt alles gemakkelijk vast. Ook het losmaken gaat heel soepel. Met één beweging klik je ‘m los. De buikband kan omgerold worden, zodat het rugpand korter gemaakt kan worden voor pasgeborenen. Is je kind al flink aan het groeien? Gebruik dan de bijgeleverde bevestigingsband om hem op je rug te dragen. Zeker als je baby al wat groter is, is deze draagzak heel prettig in gebruik. De ribstof is extra zacht, wat extra fijn is voor de huid van je baby.

Op reis

De ByKay Carrier Classic is een (uniseks) draagzak die je simpel verstelt naar de juiste omvang, en dus gemakkelijk afwisselt met je partner. Ook als jullie tijdens een wandeling willen wisselen, is dit een fijne draagzak, juist omdat het aan- en uittrekken zo gemakkelijk werkt. De draagzak is heel compact en makkelijk op te vouwen, dus ideaal om mee te nemen. De draagzak komt in een aantal mooie stoffen en kleuren, waaronder een velvet ribstof en licht linnen, in de kleuren bruin, grijs en blauw.

Nu gratis cadeau

Een draagzak kost wat, maar ook daar hebben wij een oplossing voor! Bij een abonnement van Kek Mama krijg je nu namelijk helemaal gratis een ByKay draagzak ter waarde van 149 euro.

Je kunt kiezen uit de modellen:

  • Click Classic Rib Mustard Brown
  • Click Classic Dark Jeans
  • Click Classic Steel Gray

Voor maar 79,60 krijg je dus 8x ons Kek Mama magazine én een geweldige draagzak van ByKay. Zo kun jij samen met je baby overal naartoe en kan je baby zo comfortabel mogelijk de wereld ontdekken.

Bekijk hier ons abonnement.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.