Kaj Gorgels over zoon: ‘Is echt een kopie van mij’

15.02.2024 16:00
Beeld: Instagram

Kaj Gorgels staat op de Negenmaandenbeurs met zijn prentenboek Carlos de Gekko en vertelt daar aan RTL Boulevard hoe het vaderschap bevalt.

Vier maanden geleden werden Kaj Gorgels en zijn Jessie Jazz ouders van de kleine Xavier en dat was best even wennen. Jessie schreef daar eerder over: “Op sommige dagen gaat het fantastisch, maar afgelopen twee dagen weinig slaap en zware gevoelens’. Ik moet mijn weg vinden in deze nieuwe wereld. Ik merk dat mijn ‘mind’ denkt: ‘Jeetje, mensen zullen nu wel gek worden van die babypraat’. Of: ‘Straks moet je wel weer gewoon werken en aanstaan.”

Xaviers typetjes

Papa Kaj staat nu op de Negenmaandenbeurs om zijn prentenboek te signeren, “als je me dat twee jaar geleden had gezegd, had ik je keihard uitgelachen”, en geeft een update over het iets minder kersverse ouderschap: “Ik vind het nu iets leuker worden rond de vierde maand, omdat je nu echt connectie begint te krijgen. Je ziet dat hij echt dingen oppakt, dat ‘ie kan lachen. Misschien gaat ‘ie ook wel typetjes doen, grapt Kaj, want hij maakt af en toe hele rare gezichtjes. “Hij is echt een kopie van mij, dat is wel heel grappig.”

Altijd dichtbij

It takes a village… zeggen ze en gelukkig is er familie altijd dichtbij. “We hebben het geluk dat mijn schoonmoeder en Jessies moeder al op Ibiza woont. Mijn moeder is met pensioen gegaan toen wij naar Ibiza verhuisden, dus zij heeft best veel vrije tijd. Voor veel mensen is Ibiza geen straf om even langs te komen.”

Kek Mama Editie 1 van 2024, liefde en seks, ligt nu in de winkelWil je dat de glossy altijd als eerste bij jou op je deurmat valt? Abonneer je dan nu voor slechts €29,95 per jaar.