John Legend en Chrissy Teigen krijgen kindje via draagmoeder: ‘Dankjewel voor dit geweldige cadeau’

29.06.2023 12:47

John Legend en Chrissy Teigen zijn voor de vijfde keer ouders geworden. Een paar maanden na de geboorte van dochter Esti Maxine, verwelkomen ze nu zoontje Wren Alexander.

Hun vijfde kind kwam ter wereld met behulp van een draagmoeder, legt Chrissy via Instagram uit. “Dankjewel voor dit geweldige cadeau dat je ons hebt gegeven, Alexandra.” De naam van de jongen is dan ook een bijzonder eerbetoon aan de surrogaatmoeder.

Niet vanzelfsprekend

Het model droomde altijd al van vier kinderen. Maar dan slaat in 2020 het noodlot toe: Chrissy en haar partner John verliezen hun derde kindje, Jack, halverwege de zwangerschap. Chrissy dacht niet dat ze ooit nog zwanger kon worden. “Ik wilde die pijn en dat verlies niet nog eens meemaken. En dus namen we contact op met een bureau dat bemiddelt rondom draagmoederschap.

De perfecte match 

Toch kwam de wens om zelf weer zwanger te worden. Dat lukte dankzij IVF-behandelingen. Tijdens die zwangerschap, waaruit dochter Esti werd geboren, raakte het stel in contact met draagmoeder Alexandra. “Ik wist dat zij de perfecte match was.” En zo werd een half jaar later zoontje Wren geboren. “Onze harten en ons huis zijn officieel vol.”

Chrissy deelt niet alleen het bijzondere verhaal, maar ook al de eerste beelden van de kleine. Wren heeft duidelijk de knappe genen van zijn ouders en een al indrukwekkende haardos.