Chrissy Teigen ondergaat ivf-behandeling en doet oproep: ‘Stop met vragen of ik zwanger ben’

24.02.2022 10:42
Chrissy Teigen en John Legend

Chrissy Teigen (36), die momenteel middenin een ivf-traject zit, is helemaal klaar met vragen over een mogelijke zwangerschap. Ze smeekt haar volgers om daarmee te stoppen. “Het is vervelend om te horen, want ik ben het tegenovergestelde.”

“Ik wil jullie laten weten dat ik momenteel een ivf-behandeling onderga om zoveel mogelijk eitjes te verzamelen en hopelijk wat sterke, gezonde embryo’s te maken”, schrijft Chrissy op Instagram.

 

Tegenovergestelde van zwanger

Met de injecties heeft Chrissy niet zoveel moeite. “Ik voel me daardoor een soort dokter”, vertelt ze. “Maar dat opgeblazen gevoel is een bitch, dus ik smeek jullie om niet meer te vragen of ik zwanger ben. Ik weet dat jullie het enthousiast en goed bedoelen, maar het is vervelend om te horen, want ik ben het tegenovergestelde van zwanger.” Je moet überhaupt niet zomaar vragen of iemand zwanger is, benadrukt Chrissy. “Ik schreef het eerder in de reacties en toen werd er tegen me geschreeuwd, want het internet is wild. Maar ik ben liever diegene die het aan je vertelt dan een of andere zielige vrouw die met tranen in haar ogen staat en waardoor je het éindelijk leert.”

 

Lees ook
Chrissy Teigen had moeite met haar lichaam na stilgeboorte zoontje >

 

Niet vanzelfsprekend

In 2020 slaat het noodlot toe: Chrissy en haar partner John Legend verliezen zoontje Jack na twintig weken zwangerschap. In december laat ze weten dat een volgende zwangerschap er waarschijnlijk niet meer in zit. “Ik vind het moeilijk om te accepteren dat ik niet meer zwanger kan worden. Ik voel me zó gezond. Waarom ik?”, vertelde ze in een interview met People. “Maar mijn baarmoeder werkt gewoon niet mee – ik ben geen mislukking.” Chrissy en John kregen eerder twee kinderen door een ivf-traject: Luna (5) en Miles (3).

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram