Chrissy Teigen post eerste foto van gezicht dochter Esti (en ze is te schattig)

25.01.2023 16:04
chrissy-teigen-john-legend-tweede-kindje

Full House bij Chrissy Teigen en John Legend: ze zijn opnieuw ouders geworden. Na een eerste foto van de kids samen, deelt het model nu een close-up van het gezichtje van haar jongste spruit. En die wil je zien. 

De kleine Esti Maxine met een keizersnede ter wereld. Openhartig en met humor, zoals we van het model gewend zijn, schreef ze al over de ongemakken die daarbij kwamen kijken. Zo schreef ze over de tranen van geluk, maar ook over haar verbazing dat ze na een keizersnede ook gewoon luiers moest dragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen)

‘Mijn kleine Esti’

Maar dan nu waar iedereen het over heeft; het knappe snoetje van de kleine. ‘Kijk jou er nou uitzien als een baby’, schrijft Chrissy bij het nieuwste kiekje. Het internet is het ermee eens, met al ruim 1,4 miljoen likes en een heleboel reacties over het hoge schattigheidsgehalte van de baby. Papa John Legend schrijft: ‘Mijn kleine Esti,’ en sluit af met een rood hartje. En we kunnen alleen maar beamen dat Esti inderdaad heel schattig is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen)

Het gezin het geluk niet op en is duidelijk dolgelukkig met de kleine. De Legends hadden lang uitgekeken naar de komst van een broertje of zusje. Zwanger worden en bevallen van een gezond kindje was namelijk niet vanzelfsprekend voor Chrissy en John:hun derde kindje werd stilgeboren na twintig weken zwangerschap en ze ondergingen een IVF-traject.

Bron: Instagram

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.