Chrissy Teigen is zwanger: ‘Onze harten zijn weer gevuld met vreugde’

04.08.2022 10:44
Chrissy Teigen en John Legend

Geweldig nieuws voor Chrissy Teigen en John Legend: de twee verwachten binnenkort een kindje. Dat maken ze bekend op Instagram.

In 2020 verloren zij hun zoontje Jack na twintig weken zwangerschap, een maand nadat ze bekendmaakten een baby te verwachten.

Vreugde

“De laatste jaren zijn op z’n zachtst gezegd een waas van emoties”, begint Chrissy haar post. “Maar ons huis en onze harten zijn weer gevuld met vreugde.” Ze maakte afgelopen februari bekend weer in een ivf-traject te zitten. “Een miljard injecties later (in mijn been, zoals je ziet) komt er nog een kindje bij.”

Lees ook: Chrissy Teigen ondergaat ivf-behandeling en doet oproep: ‘Stop met vragen of ik zwanger ben’

Nerveus

Chrissy vond het spannend om haar zwangerschap wereldkundig te maken. “Na elke afspraak zei ik tegen mezelf: ‘Oké, als het vandaag allemaal goed is, maak ik het bekend’. Maar dan was ik opgelucht omdat ik een hartslag hoorde en besloot ik dat ik toch te nerveus was”, schrijft ze. “Tot nu toe is alles perfect en goed en voel ik me hoopvol en geweldig.” Het stel kreeg ook dochter Luna (6) en zoon Miles (3) via een ivf-traject.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen)

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.