Jegor uit Over Mijn Lijk vader geworden van zoon: ‘Je leeft voor iemand anders’

21.02.2024 11:57
Beeld: Instagram

Jegor uit het tv-programma Over Mijn Lijk en zijn vriendin Daisy zijn de trotse ouders geworden van een zoon. Tim Hofman gaat in het programma op kraamvisite.

Het leven van Jegor stond volledig in het teken van zijn ziekte, een kwaadaardige hersentumor, maar sinds kort heeft hij naar eigen zeggen ‘een superafleiding’ in de vorm van zijn zoon Lev die in november werd geboren. Door en voor zijn kleine mannetje kan hij de ziekte toch opzij te zetten. Tegen presentator Tim Hofman vertelt hij “Al je energie stop je hierin. Je wil dat hij een mooie toekomst heeft. Dit is een superafleiding. Ik zou het iedereen aanraden.” 

“Al je energie stop je hierin. Je wil dat hij een mooie toekomst heeft”

Energie

De kleine geeft zijn ouders juist energie. “Ik wil gewoon door en krijg energie. Die energie voel ik nu met hem elke dag. Het is een soort van drang om hem te laten leven”. Zijn vriendin Daisy vult hem aan: “Je leeft voor iemand anders.”

Zijn mogelijke overlijden ‘gebeurt als het gebeurt’, maar tot die tijd wil Jegor zijn zoon hem ‘het beste mee te geven’. Hij hoopt dat zijn zoon er mee om kan gaan als zijn vader er niet meer is. “We hopen dat hij sterk is, want het gaat een impact op hem maken.”

Over Mijn Lijk is iedere dinsdag vanaf 21:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO1.

Bron: BNN-VARA, RTL Boulevard

Kek Mama Editie 1 van 2024, liefde en seks, ligt nu in de winkelWil je dat de glossy altijd als eerste bij jou op je deurmat valt? Abonneer je dan nu voor slechts €29,95 per jaar.