Jacobien uit Daar Gaan Ze Weer verwelkomt vierde kind: ‘Mijn kleine prins’

15.04.2024 17:20
Beeld: Instagram

Oud-columnist en Daar Gaan Ze Weer-gezicht Jacobien is onlangs moeder geworden van haar vierde kind. Dit maakt ze bekend met een foto op Instagram.

‘Mijn kleine prins’ schrijft ze bij het kiekje waarop ze haar pasgeboren zoon bij de zee vasthoudt. Op een andere foto poseert ze met haar man en de weer kersverse papa Arjen.

Op haar Instagram Stories schrijft ze: ‘Een paar weken geleden verloor ik mijn vader en niet lang daarna werd dit wondermannetje geboren. Een wervelstorm aan emoties, een achtbaan aan zowel tranen van verdriet als ultiem geluk.’

Hoe de jongste spruit van Jacobien en Arjen heet, maakt ze niet bekend… al hebben wij wel een vermoeden. De andere kinderen luisteren namelijk allemaal naar een Italiaanse naam die met wijn te maken hebben. Lees: Fleuri, Brunello en Barolo.

Jacobien en Arjen zijn te zien in realityprogramma Daar Gaan Ze Weer waarin we zagen dat het gezin Amsterdam verruilde voor Italië.

Lees ook – Bien verhuist naar Italië: ‘We werden op de proef gesteld, maar juist dan moet je doorzetten’>

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.