Handbalster Tess Wester verwacht eerste kindje

11.05.2022 14:03
Tess Wester Beeld: Getty Images

Leuk babynieuws voor handbalster Tess Wester en voetballer Mart Lieder. Samen verwachten zij hun eerste kindje. Extra leuk: Tess is tegelijk in verwachting met Lois Abbingh, schoonzus én teammaatje in het Nederlands elftal.

Tess en haar man Mart maken het nieuws zelf bekend op Instagram met een foto. Wanneer zij hun kindje verwachten is nog niet duidelijk. Blij zijn ze zeker: ‘You can’t yet see, but soon we’ll be three!!’, schrijft Tess bij de schattige foto.

Mart Lieder is aanvaller bij voetbalclub FC Emmen, maar herstelt op dit moment van een knieblessure. Handbalkeepster Wester had tot voor kort een contract bij CMS Boekarest, maar liet een paar weken geleden te vertrekken omdat ze daar niet gelukkig was. Ze gaf toen aan nog geen nieuwe club te hebben, maar nu blijkt dat ze haar tijd de komende tijd dus heel anders in gaat vullen.

Een paar weken geleden maakte ook handbal-collega Lois Abbingh bekend zwanger te zijn. Haar partner, Joost Lieder is de broer van Mart. Dat wordt een spannende periode voor de familie, met twee kleintjes op komst!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lois Abbingh (@loisabbingh1)

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en
je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.