Wat jammer: Familie Jelies stopt met Een Huis Vol

25.04.2024 21:08
janneke jelies Bron: KRO-NCRV

Er komt een tweede seizoen van het populaire tv-programma Een huis vol emigreert, maar de o zo populaire familie Jelies doet niet meer mee. ‘Tijd voor nieuwe uitdagingen.’

De familie laat weten aan de KRO-NCRV: “Na zes mooie jaren, waarin we met ons gezin prachtige dingen hebben meegemaakt die we nooit voor mogelijk hebben gehouden, hebben we onze droom kunnen verwezenlijken in Spanje. En met ons nieuwe leven daar komen er nieuwe uitdagingen op ons pad die wij de komende tijd rustig willen verkennen.”

Geen makkelijke beslissing

Op Instagram bedankt moeder Janneke voor alle mooie reacties hebben gekregen van de trouwe kijkers. Ze schrijft: ‘Dit was geen makkelijke beslissing voor ons, maar we denken voor nu wel even de beste. Wie weet zijn we over een jaartje weer terug, maar voor nu even rust.’ De familie wil zich even helemaal richten op hun leven in Spanje zonder draaiende camera’s.

Dolgelukkig

Het gezin is dolgelukkig in Spanje. Zo vertelde moeder Janneke aan Kek Mama: “Ik denk niet dat we hier ooit nog weggaan. Als ik om me heen kijk, zie ik hoe goed we het hebben. De kinderen hebben hier alle ruimte: zo heeft Johan een kleine casita voor ze gebouwd, ze kunnen in een caravan slapen als ze dat willen. Ze hebben alle vrijheid en zijn altijd buiten. Daar droomt ieder kind toch van?”

Lees hier het hele interview met Janneke Jelies: ‘De kriebel voor nog een kindje blijft altijd’ >

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.