Elianne Zweipfenning: ‘Mijn hart is in duizend stukjes gebroken’

18.03.2024 21:26
Beeld: Instagram

Verdrietig nieuws: Elianne Zweipfenning en Thomas Berge zijn na een relatie van drie jaar uit elkaar. Afgelopen januari kregen ze samen nog een tweede kindje: dochter Sky Méa.

Elianne schrijft bij een foto met haar kindjes: “Mijn hart is vorige week in duizend stukjes gebroken. Met een pasgeboren baby en een kleintje van veertien maanden was een gebroken gezin nooit wat ik voor ogen had. Ik stond altijd achter de gedachte “in voor en tegenspoed” maar helaas is dit niet wederzijds gebleken.”

Wegcijferen

Afgelopen januari beviel Elianne na een enorm zware zwangerschap. Ze noemde Chiel, zoals de zanger echt heet, toen nog de beste partner die ze zich maar kon wensen. In een interview met Kek Mama zei ze toen: “We hebben zo’n heftig jaar gehad. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Toen heb ik hem op zo’n diepere manier leren kennen, dat gevoel kende ik niet. Iedere man zegt dat zijn vrouw op één staat, maar dat echt waarmaken is nog maar een tweede. Ik zie dat van dichtbij vaak genoeg misgaan. Bij Chiel komen wij altijd op één. Hij verzet meetings, regelt van alles om bij me te kunnen zijn. Dat is in zijn wereld extreem moeilijk, maar hij doet het. Hij cijfert zichzelf echt weg. Voor ons, voor mij. ..””.. Wat niet betekent dat bij ons alles altijd maar van een leien dakje gaat. We zijn allebei moe, hebben ook discussies en dingen die niet lekker lopen. Maar dan geven we elkaar een kus en weten we dat het wel goed zit. Meer dan goed.”

Diverse pogingen

Verdrietig genoeg is het dan toch mis gelopen tussen de twee. Ook Chiel reageert: “Na diverse pogingen en relatietherapie is het niet gelukt de relatie voort te zetten.’ Thomas schrijft ‘dankbaar’ te zijn voor de herinneringen die hij met Elianne heeft gemaakt. “De gedeelde liefde voor onze kinderen zorgt ervoor dat we altijd aan elkaar verbonden blijven. Ik zal zal Elianne, als moeder van onze kinderen, altijd blijven steunen en respecteren.”

Elianne probeert sterk te blijven voor haar kinderen. “Voor mijn kindjes zal ik altijd alles over hebben en daar ga ik nu dan ook 100% voor. Zij zijn mijn nummer één. Gelukkig krijg ik veel steun en liefde van de mensen om mij heen en dat geeft me kracht voor nu en de toekomst. Ik hoop dat iedereen me de rust en tijd kan geven om dit te verwerken.” Ze kan rekenen op veel steun van haar volgers die haar alle liefde en kracht toewensen.

De twee hebben samen zoon Saint van één jaar en dochter Sky Méa van drie maanden. Chiel heeft zoon Jack uit een eerdere relatie.

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.