Douwe Bob ziet zijn dochters niet: ‘Ik vind dat heel moeilijk’ 

18.07.2023 08:55
Douwe bob

Douwe Bob (30) werd in een half jaar tijd drie keer vader. Hij kreeg drie kinderen bij drie verschillende moeders. Op dit moment ziet hij twee van zijn drie kinderen helemaal niet. In een interview met LINDA. vertelt hij hoe moeilijk hij dat vindt.

In december 2021 werden dochter Ziggy en dochter Bobby Lou geboren, zoon Elias werd in mei 2022 geboren. De zanger is verloofd met de moeder van Elias, Anouk. Hij deelt regelmatig schattige kiekjes van de kleine Elias. In LINDA. vertelt hij aan Hedy d’Ancona (86) hoe het met zijn dochters zit. 

“Ik zou je alles willen vertellen, zo zit ik in elkaar. Maar voor het eerst in mijn leven moet ik rekening houden met anderen. De moeders van mijn dochters willen niet in de media en dat respecteer ik. Ik heb nu dus te maken met drie vrouwen met verschillende achtergronden die allemaal andere ideeën hebben over het leven en de toekomst. Waardoor ik mijn dochters minder zie dan mijn zoon. Of eigenlijk: ik zie ze momenteel helemaal niet. En dat vind ik heel moeilijk.”

Een vader in hun leven

De zanger vindt het belangrijk dat zijn kinderen opgroeien met een vader in hun leven. “Ik vind het superbelangrijk dat ze allemaal opgroeien met een vader met wie ze een goede band hebben. Dus ik wil daar serieus werk van maken, alleen liggen er nog een aantal obstakels die we uit de weg moeten ruimen.”

Douwe werkt er in ieder geval hard voor, vertelt hij. Hij heeft geen rock-’n-roll-leven meer en is een aanwezige vader voor zijn zoon, Elias. “Ik ben me er heel erg bewust van dat ik niet meer voor mezelf leef. Hoewel dat het extra schrijnend maakt dat ik er momenteel niet voor de meiden ben.” 

Het liefst zou hij ook met alle vrouwen én kinderen onder één dak wonen. “Als het aan mij ligt, woont iedereen bij elkaar ja. Ik wil gewoon heel graag mijn kinderen bij me hebben.”