Douwe Bob ontmoet na jaar tweede dochter voor het eerst

19.12.2022 09:38
Douwe bob

Douwe Bob heeft afgelopen maand voor het eerst zijn tweede dochter ontmoet. In een interview met het AD vertelt de zanger over zijn ontmoeting met Ziggy, die een week na zijn oudere dochter bij een andere vrouw werd geboren.

“Ze is al bijna een jaar, dat was een bijzonder moment. Ze heeft een Surinaamse moeder, maar ze is heel licht uitgevallen, ze lijkt wel op mij”, vertelt Douwe Bob aan de krant. “Een prachtige meid, klein van stuk. Het lijkt mij mooi – en haar moeder ook – dat die kleine en ik wat met elkaar opbouwen.”

Trouwen

Afgelopen mei werd de 30-jarige zanger voor de derde keer vader, van zoontje Elias. Dat was met zijn toenmalige ex-vriendin Anouk, met wie hij nu weer samen is en gaat trouwen. In december vorig jaar werd hij voor het eerst vader van dochter Bobby Lou met kunstenares Loes van Delft en een week later volgde Ziggy, van een andere vrouw.

Kwetsen

Lange tijd heeft Douwe Bob zijn dochter Ziggy niet gezien, omdat het contact met de moeder niet goed was. “Dat lag net zo goed aan mij, ik heb ook verzaakt’’, aldus de zanger. “Ik was in een soort van totale paniek. Maar weet je wat moeilijk is? Alles wat ik zeg, ook nu in dit gesprek, is link. Ik wil niemand kwetsen, maar elk woord dat ik zeg kan verkeerd overkomen, is het niet bij de één dan misschien bij de ander. Dat maakt het allemaal heel precair.”

De feestdagen staan voor de deur. Ben jij nog op zoek naar cadeau inspiratie? Wij hebben een perfecte kerstdeal voor je: 4x Kek Mama magazine voor maar 15 euro. Kek Mama is de #1 glossy voor moeders, met kinderen van 0 tot 12 jaar. Kek Mama brengt je elke maand eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns. Sluit snel de deal af, want op=op.