Influencer Dee deelt mooi babynieuws: ‘Er is een hoop gebeurd’

29.03.2022 13:43
Dee van der Zeeuw

Influencer Dee van der Zeeuw (24) en haar vriend Lars verwachten binnenkort een kindje. Dat maken de twee vandaag bekend op Instagram. “De laatste maanden waren stil online, maar er is een hoop gebeurd in ons leven.”

‘September 2022’, schrijft ze op Instagram bij een echo én haar zwangere buik.

Openhartig over miskramen

Een zwangerschap was voor het stel allesbehalve vanzelfsprekend. In november liet Dee in een openhartige Instagram-post weten dat ze in dat jaar drie miskramen had gehad, waaronder één buitenbaarmoederlijke zwangerschap. “Je kent de risico’s, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan maar dit verwacht je nooit”, schreef ze. “We geven niet op, we houden van elkaar en we beseffen meer dan ooit hoe dankbaar je moet zijn voor een gezond leven. Hoop doet leven.” Dee hoopte met haar verhaal de zwijgcultuur rondom miskramen te doorbreken.

Lees ook
Influencer Dee (24) openhartig over drie miskramen: ‘We geven niet op’ >

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Ben je zwanger, maar krijg je het Spaans benauwd van al die babyuitzetlijstjes? De gratis Zwanger- en Babybox van Ouders van Nu helpt je op weg. Vol met tijdschriften, producten en kortingen van o.a. Pampers, Center Parcs, Bol.com en Albert Heijn. Bestel ‘m hier.