Influencer Dee (24) openhartig over drie miskramen: ‘We geven niet op’

03.11.2021 09:33
Dee van der Zeeuw

Verdrietig nieuws: YouTuber Dee van der Zeeuw (24) heeft het afgelopen jaar drie miskramen gehad. De influencer schrijft dit dinsdag in een openhartige post op Instagram.

“Dit is nieuws wat je eigenlijk niet wilt delen maar wat helaas wel de werkelijkheid is”, begint Dee. “2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico’s, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad waaronder één buitenbaarmoederlijke zwangerschap.”

Zwijgcultuur

Dee en haar vriend Lars hielden het nieuws geheim “ervan uitgaande dat het ‘de volgende keer’ wel goed nieuws zou zijn”. “Nu, drie miskramen later, hebben we toch besloten om dit treurige nieuws met jullie te delen. Enerzijds omdat ik merk dat ik het niet langer volhoud om een masker voor te houden, anderzijds omdat ik weet dat we niet de enigen zijn die dit doormaken en we de zwijgcultuur die hier op hangt willen doorbreken.”

“We geven niet op, we houden van elkaar en we beseffen meer dan ooit hoe dankbaar je moet zijn voor een gezond leven. Hoop doet leven”, sluit Dee af.

 

Lees ook
‘Een miskraam met zes of met twintig weken? Het is net zo erg’ >

 

Hartverwarmend

Op sociale media kreeg Dee al snel veel steun van haar duizenden volgers. “Ik ben echt overrompeld met alle onwijs lieve reacties die ik heb gekregen. Echt hartverwarmend”, laat ze korte tijd later weten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >