Chrissy Teigen had moeite met haar lichaam na stilgeboorte zoontje

23.09.2021 11:53
Chrissy Teigen en John Legend

Chrissy Teigen (35) en John Legend (42) verloren in september vorig jaar hun derde kindje: zoon Jack kwam met twintig weken ter wereld. Op Instagram staat het model stil bij deze heftige gebeurtenis – en bij haar lichaam, dat volgens haar ineens geen functie meer had. 

De moeder van twee schrijft hoe ze voorafgaand aan de geboorte van haar kinderen Luna en Miles eerst in gewicht aankwam, voordat ze daarna door het voeden van de baby’s weer terug in vorm raakte. Maar vorig jaar was dat dus niet zo toen baby Jack stilgeboren ter wereld kwam. ‘Als je halverwege je baby verliest, wordt je lichaam gewoon op pauze gezet’, meent Chrissy.

 

Lees ook
Chrissy Teigen deelt hartverscheurende blogpost over verlies zoontje Jack >

 

‘Ontzettend klote’

‘Het heeft geen functie, niemand om te voeden. Je zit gewoon vast. Vast aan hangende tieten die klaargestoomd werden om melkzakken te worden en een buik die klaar was om te baren. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat dit niet ontzettend klote zou zijn’, aldus het 35-jarige model. Naar eigen zeggen wordt Chrissy dan ook nog iedere dag als ze in de spiegel kijkt herinnerd aan datgene ‘wat had kunnen zijn’.

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >