Ondanks HG geniet Bibi Breijman iedere dag van zwangerschap: ‘Weet waar je het voor doet’

28.01.2024 20:35
bibi_breijman_en_waylon

Het gaat weer een stuk beter met de zwangere Bibi Breijman. Dit laat ze weten op de rode loper van de film Verliefd op Bali waarvoor ze de titelsong maakte.

De Haagse zangeres had nooit gedacht er te kunnen staan, maar ze staat er. En hoe! Meer dan stralend en met partner Waylon aan haar zijde vertelt Bibi aan RTL Boulevard: “Het gaat echt stukken beter. Het was niet een makkelijke periode, maar je weet wel waar je het voor doet. Ik kreeg echt superveel steun.”

Waylon vult aan: “Het is verschrikkelijk om naast te staan en te zien, omdat je echt niks kan doen behalve hetgeen waar zij om vraagt. Het is pas ook net weer omgedraaid, we waren acht negen weken in een rush.”

Lees ook – “Willem zorgt 24/7 voor ons” >

Ondanks de ziekenhuisopnames en sondevoeding van de afgelopen tijd, “genieten ze iedere dag van de zwangerschap”. Volgens Waylon staat het genieten ook los van de ziekte. Bibi: “Als je het moeilijk hebt, brengt het je ook wel weer dicht bij de kern.”

“Als je het moeilijk hebt, brengt het je ook wel weer dicht bij de kern”

Broertje of zusje

Of ze straks roze of blauwe muisjes eten in Huize Bijkerk-Breijman is nog niet bekend. “We weten nog niet wat het wordt. Ik ben ook nog wel pril zwanger.” En als ze het wel weten, “houden ze het voor zichzelf, net zoals toen bij de andere kinderen”.

De oudste, dochter Teddy (5), kan in ieder geval niet wachten tot haar broertje of zusje er is. “Ze is superlief en een trotse zus”, aldus haar moeder.

Als Shownieuws Bibi vraagt naar alle juice over vreemdgaan van de laatste tijd, grapt ze: “De enige juice waar ik me nog mee bezighoud, is de juice van mijn kinderen en dat is aardbei en banaan. En meer niet.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.