Zwangere Anouk Hoogendijk verklapt geslacht baby met leuke foto

08.08.2022 15:12
anouk hoogendijk

Voormalig profvoetballer Anouk Hoogendijk maakte in juni bekend weer zwanger te zijn. Op Instagram laat ze weten of zoon Sonny binnenkort een broertje of zusje krijgt.

Voor deze speciale gelegenheid heeft Anouk een knalblauw pak uit de kast getrokken. Reden? “Het is een jongen”, schrijft ze op Instagram. “Ik word een jongensmoeder en ik vind het geweldig.” Sonny krijgt er dus een broertje bij. ‘Huis vol mannen’ en ‘hellup’, grapt Anouk in de hashtags.

Spannend

Het was een spannende periode voor Anouk en haar vriend Pieter. Vorig jaar eindigden twee zwangerschappen in een miskraam. Tijdens deze zwangerschap durfde het stel daarom niet meteen blij te zijn. “Ons begin was spannend omdat ik een bloeding in m’n baarmoeder had”, schreef ze onlangs op Instagram. Inmiddels is de bloeding gelukkig weg. “Superblij en dankbaar voor dit mensje in mijn buik.” In oktober 2020 beviel Anouk van hun zoontje, Sonny.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.