Anouk Hoogendijk deelt babygeluk na spannende periode

05.07.2022 10:14
anouk_hoogendijk

Het was een spannende periode voor Anouk Hoogendijk en haar partner Pieter. De oud-voetbalster deelt op Instagram lieve echofoto’s, maar deelt daarbij dat een bloeding in haar baarmoeder veel zorgen opleverde.

Op de foto staan twee echo-foto’s waarop het ruggengraatje én het wipneusje, zoals Anouk zelf liefkozend zegt, van haar baby goed te zien zijn. ‘Het was een spannende tijd en het blijft altijd spannend natuurlijk, maar dit heerlijke wipneusje doet het goed in mijn buik!’, schrijft ze in haar post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

‘Ons begin was spannend omdat ik een bloeding in m’n baarmoeder had. Dus elke week echo’s om te zien hoe dat ervoor stond. We wisten niet zo goed of we nou blij konden zijn dus durfden dat eigenlijk ook niet. Maar nu is de bloeding weg en vinden we toch dat we elke mijlpaal moeten vieren. Superblij en dankbaar voor dit mensje in mijn buik’, schrijft ze.

Miskraam

Weer een spannende periode dus, want eind 2021 deelde Anouk nog het verdrietige nieuws dat zij voor de tweede keer dat jaar een miskraam had gehad. In een openhartige post op Instagram schreef ze toen: ’14 weken zaten wij op een roze wolk, wat waren wij gelukkig! Begin juni zou Sonny een broertje krijgen. In plaats daarvan ging het niet goed. … Naast dat het mentaal een enorme klap is, is het lichamelijk ook veel heftiger dan verwacht. Op beide vlakken heb ik even tijd nodig. Dit is helaas al de tweede keer dat het misging.’

Ook schreef ze toen dat het haar droom was om twee kindjes vlak achter elkaar te krijgen. ‘Die droom moeten wij op dit moment laten varen’.

Grote broer Sonny

Twee weken geleden maakte Anouk wederom op Instagram het blije nieuws bekend dat ze weer in verwachting is. In de post zien we zoontje Sonny (1), met een echo-foto in zijn achterzak: ‘Sonny was trying to keep it in his pocket… But couldn’t wait to share the news’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:
*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden
Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.