Anna Nooshin smoorverliefd op dochtertje Nala

29.03.2024 11:08
Beeld: Instagram

Twee maanden geleden deelden Anna Nooshin en Thijs Boermans vol blijdschap foto’s van hun pasgeboren dochter Nala. Ondanks het slaaptekort zit Anna boordevol energie en is ze naast het zorgen voor Nala ook volop met haar carrière bezig.

Anna Nooshin (37) vertelt vol trots over haar dochter. Ze geeft aan heel dankbaar te zijn om moeder te mogen worden van de lieve Nala, die qua uiterlijk sprekend op vader Thijs lijkt.

Creatief zijn

Als kersverse moeder hoort slaaptekort er helaas ook bij. Om dat zoveel mogelijk in te dammen heeft ze geleerd creatief te zijn. Ze krijgt veel steun van haar moeder, die met een handig trucje kwam wat goed lijkt te werken. Zo komt haar dochter helemaal tot rust als Anna zachtjes met haar voetjes heen en weer wiebelt, terwijl ze op Anna’s benen ligt. Van de moderne technische foefjes probeert ze juist zoveel mogelijk weg te blijven.

Zakenvrouw

Niet alleen met Nala heeft ze het druk, ook haar carrière gaat als een speer. Samen met haar vriendin en zakenpartner Yeliz Cicek (37) heeft ze een eigen platform, waarin ze allerlei tips en tricks deelt die te maken hebben met ondernemen, carrière, ambitie en investeren. Hiermee hoopt ze vrouwen te helpen die zelf iets willen ondernemen maar tegen bepaalde problemen aanlopen. Ook de mentale gezondheid van vrouwen is voor het duo belangrijk, want ze weten als geen ander hoeveel druk zo’n onderneming met zich meebrengt.

Lees ook: Zoontje Shelly Sterk vond nieuw broertje spannend, maar is nu apetrots

Niet te serieus

Naast het harde werken en de zorg voor Nala heeft Anna af en toe een rustmomentje nodig. Door wat quality time voor zichzelf te nemen en er lekker samen met Yeliz op uit te gaan houdt ze haar leven zoveel mogelijk in balans, dus een avondje inplannen om lekker te eten en te dansen, is voor Anna ook heel belangrijk.

Bron: RTL Boulevard

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.