Zoontje Shelly Sterk vond nieuw broertje spannend, maar is nu apetrots

18.03.2024 10:50
Shelly Sterk

Het is wat, ineens een broertje of zusje erbij. Het oudste zoontje van Shelly Sterk heeft moeten wennen aan de gezinsuitbreiding. Shelly (32) vertelt hier meer over.

Het is alweer een maand geleden dat Shelly Sterk is bevallen van haar zoontje Jess. Shelly zit op een roze wolk. “Ik ben een hele blije, verliefde moeder, met twee van die lieve gasten”, laat ze weten aan RTL Boulevard. Ze ziet haar baby de afgelopen weken al steeds groter en sterker worden. Ook heeft ze baby Jess de afgelopen weken al een stuk beter leren kennen. “Dan heb je nu na vier weken het idee dat je het weer een beetje onder controle begint te krijgen”, zegt Shelly. 

Bevalling ging minder soepel

Ondanks dat deze bevalling sneller verliep dan de bevalling van haar oudere zoontje, denkt ze er liever niet aan terug. De bevalling ging snel, maar door de stuitligging van de baby ging het iets minder soepel, geeft Shelly aan.

Het was even wennen

Voor oudere zoon Jake was het wel even wennen, zeker de eerste dagen. Na de bevalling was hij de eerste die zijn kleine broertje mocht ontmoeten, ontzettend spannend vond hij dat. Maar nu is hij apetrots op zijn nieuwe broertje.

Lees ook: Shelly Sterk bevallen van tweede zoon: ‘Klap uit elkaar van liefde’

Nog meer koffie

Slapeloze nachten horen er helaas ook bij als je een pasgeboren baby hebt, maar daar heeft Shelly iets op gevonden. Hiervoor dronk ze nooit koffie, maar nu is dit haar nieuwe verslaving geworden. Zowel ‘s ochtends als ‘s avonds heeft ze zin in koffie, zegt ze.

Bron: RTL Boulevard

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.