Wil je zien (en hebben!): Ann Dominique lanceert te schattige accessoires voor meisjes

17.05.2024 09:00
Bron: Fall&Scott

Voor elke moeder van een kleine meid zijn haaraccessoires een onderdeel van de dagelijkse routine. Maar hoe vaak gebeurt het niet dat die schattige elastiekjes en knipjes als bij toverslag verdwijnen? Supermom Ann Dominique kent dit probleem maar al te goed, en besloot hier iets aan te doen.

Kers op de taart

“Toen ik voor het eerst moeder werd van Fallon, kriebelde er al iets in mijn modehart,” deelt Ann Dominique. “Mode is altijd mijn passie geweest, en het ik vind het belangrijk dat Fallon en Scottie er netjes en verzorgd uitzien. Maar laten we eerlijk zijn, het vinden van die perfecte, schattige items is soms als zoeken naar een speld in een hooiberg. Dus, toen ik een eigen lijn bedacht, besloot ik klein te beginnen. Heel specifiek met haaraccessoires. Een paar leuke knipjes kunnen echt de kers op de taart zijn.”

Na de nodige experimenten en ontwerpsessies, is Fall&Scott vandaag (!) gelanceerd. Dit merk met een schattige collectie aan haaraccessoires voor meisjes is niet alleen praktisch, maar voegt ook een flinke dosis flair toe aan elke look. Geïnspireerd door zowel tijdloze elegantie als de nieuwste trends, heeft Ann Dominique haar eigen unieke draai gegeven aan alledaagse accessoires voor meisjes.

Bron: Fall&Scott

Zacht materiaal

Het vinden van leuke haaraccessoires is één ding, maar ze moeten ook nog eens goed blijven zitten én veilig zijn. “Fallon heeft niet bepaald een weelderige haardos, en haar fragiele lokken breken snel af,” deelt ze. “Te vaak zijn diademen gemaakt van onbuigbaar, hard materiaal en knellen ze ongemakkelijk rond de oortjes. Extra belangrijk dus dat de haaraccessoires zacht zijn.”

Bij Fall&Scott, de haarcollectie vernoemd naar haar dochters Fallon en Scottie, is het een compleet ander verhaal. De roze en off white haaraccessoires zijn niet een lust voor het oog, maar ook gemaakt van heerlijk zacht materiaal. De ontwerpen, allemaal met liefde ontworpen en ontwikkeld in Nederland, blijven als een huis zitten, ongeacht het haartype. Zo heeft Fallon sluike en speelse blonde krullen en Scottie weelderige, volle donkere lokken.”

Bron: Fall&Scott

Eerbetoon aan Chanel

Ann Dominique laat zich niet alleen inspireren door haar dochters, maar ook door de charmante straatjes van Javea, de Spaanse badplaats waar haar schoonouders verblijven. “Samen met mijn schoonmoeder duik ik regelmatig in de lokale boetiekjes en de markt. Daar ontdekken we de meest schattige items voor meisjes, met een heerlijk klassieke touch.”

Van chique diademen die een eerbetoon lijken aan Chanel tot knipjes die perfect zijn voor kleine ballerina. Als je dol bent op een lieve, schattige uitstraling voor je kleine prinses, dan mogen de Fall&Scott haaraccessoires absoluut niet ontbreken aan je eigen collectie thuis. Tip: ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor babyshowers, kraambezoeken of verjaardagen.

Bron: Fall&Scott

Slechts het begin

Ann Dominique is niet te stoppen: haar drive om te creëren gaat verder dan alleen haaraccessoires. “Ik heb nog meer briljante ideeën in petto, zelfs voor stoere jongens en baby’s tot aan de leeftijd van mijn kleine Fallon (4),” deelt ze. Als je als moeder ook sprankelende ideeën hebt, dan staat haar Instagram-inbox wagenwijd open.

En hoe doet ze het allemaal? Terwijl ze overdag haar rol als moeder en influencer vervult, zet ze s’avonds, als de kindjes slapoen, haar dromen voor Fall&Scott kracht bij. “Natuurlijk krijg ik ook hulp van mijn geweldige team bij The Brand Studio, onvoorwaardelijke steun van mijn ouders en schoonouders, René & Natasja, en motivatie van mijn kleine sidekick Scottie, die overal mee naartoe huppelt.”

Bron: Fall&Scott

Gewoon doen!

Voor moeders die zelf dromen van een eigen merk heeft Ann Dominique één krachtig advies: “Gewoon doen! Zelfs als je ergens klein begint, zoals op Instagram, kun je groots worden. Geloof in jezelf en durf te springen. Ik heb vier jaar lang gedroomd en geprobeerd voordat Fall&Scott tot leven kwam, en ik ben nog lang niet van plan op te geven.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.