Hoe leuk: Ann Dominique werkt aan een eigen baby- en kinderlijn

23.11.2023 12:50
Ann Dominique Wilten Beeld: Nine IJff en Kim Greidanus

Ann Dominique Wilten heeft wel heel leuke plannen. Ze werkt aan een eigen baby- en kinderlijn, die ze aan het einde van het jaar hoopt te lanceren.

Ann Dominique wil eigen lijn lanceren

”Er zijn essentiële producten die ik mis tijdens de opvoeding van Fallon en Scottie. Wat ik in het buitenland weet te vinden, wil ik graag naar Nederland halen. Die artikelen zijn, behalve schattig, heel fijn en ook betaalbaar”, aldus Ann Dominique. Ze vertelt dit tegen Valk Exclusief, waarvan ze samen met Danny de cover siert.

Bron van inspiratie

Danny en Ann Dominique werden in september 2019 voor het eerst ouders van dochtertje Fallon. Drie jaar later, in september 2022 kwam daar dochter Scottie bij. Een echt meidengezin! Op Instagram geeft Dominique een kijkje in haar momlife. Zo deelt ze graag de leukste meidenoutfits en de fijnste tips om het moederschap iets makkelijker te maken. Op haar baby- en kinderlijn kunnen we dan ook niet wachten!

Beautygeheim

Kek Mama sprak begin dit jaar met Ann Dominique. Ze deelde haar beautygeheim met ons: “Mijn beautygeheim is: pak je agenda en plan tijd in voor jezelf. Het is verleidelijk om je kinderen eerst te verzorgen en daarna pas jezelf. Daar was ik door vriendinnen voor gewaarschuwd en ik merk dat ik ook de neiging heb om mezelf op de laatste plaats te zetten. Nu probeer ik erop te letten dat ik genoeg tijd voor mezelf neem. Soms zeg ik tegen Danny: ‘Ga jij met de meiden wat leuks doen, ik ga naar de schoonheidsspecialist en de kapper.’ Daar maak ik bewust tijd voor vrij.”

Roken

Ook stopte ze met roken: “Vanaf mijn zestiende rookte ik, gezellig in het weekend met een drankje. Ik deed een week met een pakje. Sinds ik Fallon heb, heb ik geen sigaret meer aangeraakt. Soms denk ik: wat ruikt het lekker, maar ik moet er niet aan denken om Scottie een knuffel te geven terwijl ik dan naar rook ruik. Daar vind ik het Zwitsal-geurtje van mijn baby veel te lekker voor.”

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >