Adele vertelt openhartig over wens voor tweede kind

11.02.2022 14:57

Zangeres Adele, trotse moeder van zoon Angelo (9), zou graag een tweede kind willen. Dat vertelt ze volgens verschillende Britse media in een aflevering van The Graham Norton Show, die vrijdag door de BBC wordt uitgezonden.

Tijdens het gesprek in het praatprogramma ging het onder meer over haar geannuleerde concertreeks in Las Vegas. De zangeres wilde nog geen precieze data noemen, maar verzekerde wel dat het “dit jaar nog zou gebeuren”. “Het moet dit jaar wel gebeuren omdat ik plannen heb voor volgend jaar. Stel je voor dat ik weer moet cancelen omdat ik een baby krijg!”, hintte Adele op plannen voor een tweede kind.

 

Lees ook
Amelia over secundaire kinderloosheid: ‘Het voelt alsof ons verdriet er niet mag zijn’ >

 

Rich Paul

Adele heeft al een kind, Angelo, uit haar eerdere huwelijk met Simon Konecki. Het stel ging in 2019 uit elkaar. Sinds vorig jaar heeft de zangeres een relatie met de Amerikaanse sportmakelaar Rich Paul. Na haar verschijning op de rode loper bij de BRIT Awards werd volop gespeculeerd over een verloving, omdat Adele daar een enorme diamanten ring droeg. In het gesprek bij Graham Norton wilde ze dat nog niet bevestigen.

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >