5 x last minute Moederdagcadeaus (die je zelf ook graag wil hebben)

10.05.2024 13:00

Overmorgen worden moeders wereldwijd in het zonnetje gezet. Als je nog niet de perfecte verrassing hebt gevonden voor jouw moeder(figuur), of gewoon iets wilt toevoegen aan je eigen wishlist, dan zijn hier een paar Moederdagcadeaus die gegarandeerd in de smaak vallen.

1. Ben & Jerry’s Spectacu-love

Liefde is… Samen een bak ijs delen onder het genot van jullie favo film. En wij hebben de perfecte smaak voor jullie, namelijk: Spectacu-love, vol speculaas-chunks. Deze smaaksensatie combineert knapperige, gouden koekjes met zalig roomijs en verrukkelijke swirls van heerlijk gekarameliseerde koekjes. Liefde gaat deze Moederdag zeker weten door de maag.

2. La Roche-Posay

Als de zon zich laat zien, komen niet alleen die zomerse teintjes tevoorschijn, maar ook die soms wat minder welkome pigmentvlekken. Gelukkig heeft La Roche daar iets op bedacht: fijne skincare producten om die vlekken te tackelen. Met de frisse reinigingsgel, een crème met SPF30 en een verhelderend serum van de MELA B3 lijn gaat elke mama relaxt en stralend de zomer tegemoet.

Nog meer inspiratie: 7 Moederdagcadeaus die jij op je verlanglijst zet

3. Feelgood roman Verkikkerd

Lisette Jonkman schrijft samen met haar vriendin Susan Muskee (check zeker ook haar boeken) maandelijks een column voor Kek Mama, maar klimt vaker in de pen. Zo schreef ze het boek Verkikkerd: een heerlijke, humoristische feelgood roman over het studentenleven, volwassen worden, vriendschappen en romantiek.

4. Bloomon boeket

Kleurrijk, vrolijk en gewoon lekker fris. Je kunt nooit de mist in gaan met een goed boeket. Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bloomon stelt ieder jaar een Moederdagcollectie samen, met de mooiste bossen die je kunt aanvullen met vazen en andere accessoires. Hieronder zie je bijvoorbeeld de ‘Mothers’ Day Edition’, met seizoensfavoriet de pioenroos in de hoofdrol.

5. Kek cadeau

Het ultieme cadeau? Lachen, huilen, en jezelf herkennen in eerlijke en hilarische verhalen. Columns die je raken en lifestyletips waar je echt iets aan hebt, zowel voor die powermoms als hun wildebrassen. En waar vind je die? Juist, in dé glossy voor moeders: Kek Mama! Met een abonnement geef je jouw moeder (of trakteer je jezelf) elk kwartaal op een dikke dosis inspiratie over relaties, opvoeding, fashion, beauty, travel, interieur, en nog veel meer. Dus waar wacht je nog op? Abonneren maar!